Posted by hudhud cool , Monday, July 18, 2011 12:41 AM

Kak aq xde kat umah mgu ni...10 ari beb..lma jgak r...tapi xpe la...aq bkn nk cter psal kak aq pon.hehehehe...

ok..lets go to the main story...aq nak citer sal prangai dak2 muda zaman skang yg bg aq, uuuugghh...tlg la...like hell kowt...(mka mnyampah gilew..)

ok...semalam pkul 11.50 malam kitowg smpy kat penang sentral or lbih dikenali dgn jeti(ala...stesen bas kat bttrworth tu la...huh..) then tgu kak aq berangkat dgn jayanya ke kl.. ok tym tgu bas kak aq tu jalan,kitowg duduk melangut dulu kat depan bas tuh smbil merapu merabai... then tetiba adik aq ngis,so ayah aq bwk dy jenjalan ckit.

then ayah aq stop depan sorang bdak muda (laki yer...) yang tgh smbang dgn pompuan mna ntah. kwan dy kowt... then dgn RUDEnyer tetiba je bdak laki yg bajet ensem n bajet baik tuh ckap...

 "tepi ckit leh???"   
ok...aq xtaw muka dy cmna msa ckp cmtu tp aq rsa sure kuang aja gila sbb tetiba ayh aq mai kat aq n cerita dgn muka bengang tahap cipanzi yg bakal meletup kena bom atom. well...jarang ayah aq nk tnjuk perangai bengang dy dgn org yg lgsg dy xkenal xcept org tu wat sumting yg damn bad. then ayah aq psycho dak tuh smpy dy malu giler... nmpak sgt salah tu.. apsal nk malu bro kalu lu x salah.... buuuuu... wat malu kompeni je bro....(suka bila kata cmtuh!!!muahahaha...)

camner ayh aq psycho dy???hahaha...ekceli aq pon rasa truk dgn cara ayah aq psycho budak tu...mmg org psycho pon kalah tgk ayah aq psycho. well...meh aq gtaw korg.myb korg leh guna kalu nak psycho sesaper t..kua3...
  1. pegi kat orang yg korang nk psycho tu.
  2. berdiri depan dy dan tgk dy tnpa berkelip kelopak mata korang...fokus pandangan korg kat budak tu jer...(part ni aq turut mmbntu ayah aq untuk tmbh power tenung tuh..)
  3. pastikan korang wat muka xpuas ati n muka korang haruslah bengis dan menakutkan.
  4. tenung budak tu lama2 (err...ayah aq tenung budak tu dalam 5 minit...hehe...hebat!!!) n pastikan dy malu ngan korang dan myb dgn org di sekitarnya...
  5. ok...kluarkan ayat keramat korang... "ang xda otak ka???where's your manners?????"  smbil wat mka tegang.
  6. ok...tym tuk blah...bg ruang dy pk sniri...haha

 lepas ayah aq psycho mamat bajet tersebut, trus ayah aq blah...n aq nmpak budak tu wat muka xpuas ati kat ayah aq...tp mmg dy salah pon.sbb ape???sbb diorang sembang kat tmpat org lalu lalang...pastu kalu ada owg halang then its nrmal.xpayah la nak wat kuajaq plak...buuu...apa slahnya guna bahasa bek ckit..seperti...

"abang,maaf.tapi blh x tepi sikit. terima kasih ye abg." :-)

haa....kan manis sikit bunyinya tuh... tlg la...plis respect to the elders..kata budi bahasa budaya kita..ye x???


2 Response to " "

Farahin Ahmad Says:

weh aku nak guna cara tuh gak!!haha

hudhud cool Says:

hahahaha...aq mmg taw ang akn blaja cra psycho klas pertama nih...sure org itu akn insap plus xkan mlupakan malam itu....hahahaha...hidup pacik fauzi!!!

Post a Comment