dah besaq rupenya...

Posted by hudhud cool , Sunday, June 26, 2011 4:38 AM

bla korg sedar korg da besar???


jawapan aq no 1: bila aq tgk bhawasanya aq telah mnjadi tinggi. lbih tinggi dari parents aq.. (kejutan budaya aq sebentar... =.=' )

i am taller than u are!!! muahahaha...


jawapan aq no 2: bila mak aq salu kata "dah besar dah anak umi..." haaa...semput aq dengar... menakutkan sbb dengar cam aq dah xleh dok bwah ketiak mak aq lg...huhu... sdih laa... isk..

jawapan aq no3: bila aq salu dgr kengkawan aq salu je ckap sal kawen!! Dulu msa drjah 1 kitorg xsalu ckp sal kawin pown... huhuk... 

will u marry me??? (mata blink blink)

jawapan aq no 4: bila aq g umah orang kat kampung, makcik2 salu cakap dengan mata besar dorg... "laa...dah jadi ank dara dah dy... dulu rasa cam baru tinggi pinggang makcik." huhu...dorang mmg sengaja nak membuatkan aq taw yg aq dah besar...so aq kna behave pon mcm org besar which smpai skang aq cuba tp asyik fail je...hehe...

aq kna jdi cmni ke???

or cmni ke???

or mcm ni???hehehehehehe...

2 Response to "dah besaq rupenya..."

teqa Says:

"haa..semput aq dengar"...ahhh,SEMPUT..

hudhud cool Says:

hahahahaha...ang pon semput...
sengal...haha

Post a Comment