Posted by hudhud cool , Friday, June 10, 2011 1:13 PM

Dulu aq salu curious bila aq nak dpt kwn bek ni...
sbb aq salu jeles ngan kak aq..nape la dy salu dpt kwn yg cam best ea...
so aq salu trtgu-tgu la bila aq nak dpat kwn bek ni... tp ekceli aq je yg x sdar, hbgn 2 bila kita appreciate,then akn mmbuatkan the chemistry mkin rpat..

aq bg cntoh la...tym aq kat skola, bg aq kwn kat sna mmg best gila babas but the chemstry between my fren la yg xkuat sgt..tiap taun sure tukar kwn... aq pon xtaw nape...sbb jdual xsma n kita xsalu jmpa kot..
but then aq jmpa ngan makcik ni...aq xknal dy pon,dy pon xknl aq pon..tp tiba2 je sruh aq tman dy g sumwhere...aq ikut je la...pas2 tiba2 jd kwn baik...hmm...idup ni kdg2 weird taw...aq pon rsa plik bout cra kitorg jd kwn bek...haha

lg 1 cntoh..tym matrik...ari first msuk bilik,salunya aq mmg la senyap n xjd dri sniri malah aq pon xknal aq ni sapa salunya... tp tym matrik, aq pon xtaw la nape meter peramah aq ni tgi sgt smpai nak meletup...haha... sbbnya,aq smbg ngan rum8 aq smpai tgkat bwh pon dgr stiap butir yg aq ckap kat dy... dan rum8 aq 2 pon salunya senyap je(dy la yg ckp...) tp bila jmpa je aq, trus jd bising thap gaban... 

so aq cnclude, untuk ada hbgn yg akrab, xsmestinya kita kna pilih kwn 2...
sumtym, kwn 2 mmg dah ditkdirkan berjmpa dgn kita n trus mlekat di hati kita...
and ape-ape pon...human realy needs fren 2 survive...coz without them, kita bknlah sesiapa...


7 Response to " "

andreo akMaL Says:

kwn kt skola da cte..kwn kt matrik pon dahh..kwn kt usim lakk??spe y spesial tuhh..hehe

hudhud cool Says:

ang la owg 2.......yey!!!kemal.....

andreo akMaL Says:

y sorng lg??haha..btw,appreciate la kwn en..

ainieza_1110 Says:

cite la kt u pulak huda... haha... exited ak baca post ni nk tau hujung die tulis apa tp hampa! haha

hudhud cool Says:

kuang asam r ampa dorg...aq nak tulis sal ampa la...hihihik...

ainieza_1110 Says:

aik?? kuang asam tbe2 plak..xcakap ape2 pon..

hudhud cool Says:

hahahahahaha...sengal!! dah citer dah...hehe

Post a Comment