Mars vs Venus

Posted by hudhud cool , Wednesday, May 11, 2011 9:27 AM

             Obviously pompuan and laki mmg byk beza. Banyak hal yang salu laki n pompuan xsama..cara berfikir, cara berjalan, bentuk tubuh badan (of coz la beb..) dan byk lg r.. tapi kat sini aq bkn nak ckp pasal suma hal 2..kalu aq ckap sah2 la smpai ke sudah pon xkan abis baca..ceh..skang aq nak ckap sal perbezaan dua jenis makhluk tuhan ni bezakan kaler atau omputihnya “colour”.
          1st skali…ce tgk, belek, perhati, tenung n blablabla yg skutu dgnnya gmbr di bwah…




          Well, lain gila kan the way girls think and the way boys think. Haha… (hmm,lukisan dy cntik.haha…) hmm.. pda pndgn aq pun girls lbih byk piker kalu nak bnding dgn boys. Aq igt lg tym aq skola dlu, ckgu aq ska ckp yg dak2 pompuan mmg sush nak cncntrate lam klas sbb dorg piker byk bnda. Tp laki pon sama jek sbb dorg malas nak piker hal cmplicted. Menurut ckgu aq la...
Tapi mst ada sbb nape DIA ciptakan boys and gurls berbeza kan… Kalu sama, cmna nak sling mlgkapi??hehe…

0 Response to "Mars vs Venus"

Post a Comment