Aku Dan Blog

Posted by hudhud cool , Tuesday, May 10, 2011 3:44 AM

Assalamualaikum to all…
        Aq bru jer wat blog ni n aq pon xda la power cam senior2 blogger yg lain…em..ekceli aq mmg dah lma nak wat blog but aq xtaw plak nak tulis ape.hehe.. J sumone penah ckp kat aq,bila kita ada blog,suma kat skeliling kita pon would be interesting. Hah??betul ke??hmm...mybe..
        Td masa proses aq nak wat blog nih,aq dah separuh mati piker aq nak ltak tjuk ape blog aq nih,then finally I pick that title…hmm.. ekceli ada sbb aq ltak cm2..
1.    bnyi dy cam pasrah gila
2.  bkn ke blog ni utk owg yg nak curhkan isi jiwa,perut,usus blablabla…
3.  2 je kot…watpa byk2..tajuk blog je pon…
Nape plak aq wat blog?? Itu kan gampang…
1.    Aq nak tgk,btul ke suma sekeliling jd interesting sbb aq rsa idup aq ni cam biasa je…
2.  Sbb aq ska bca blog org kot…
3.  Sbb t aq nak ngamuk or maki or caci, sng ckit nak cter..hohohoho…(xda mksd ckp blog tercpta tuk memaki or mencaci org)
4.  Nak mntapkan bhasa melayu kot? (alasan ni leh trima x??hehe…sbb dah lma xblaja bm..asik bhasa arb je..walopon hampeh jgak!!! kua3..)
Hmmm…2 je kot aq nak tlis..dah xda idea nak mngarut dah.. Tata...

3 Response to "Aku Dan Blog"

ainieza_1110 Says:

wahh huda ade blog dah.. potong line aku dulu nie.. haha

hudhud cool Says:

uuuuu...hehe...aq igt xda sape akn taw...ceit...taw plak..
jom r wat blog...bes weh...

Farahin Ahmad Says:

woot.woot.

aq da jumpe.aq da tgk.aq nak folo

HAHA

Post a Comment