Ada Aku Kisah Ko Pandai Ke x???

Posted by hudhud cool , Wednesday, May 11, 2011 11:00 AM

Penah x korg tetiba ditanya ngan soalan ni???
          

            “u..u pndy masak x??”


Haha…apa korg jwb msa 2?? Ni mybe antara jwpn2 yg korg penah dgr,bru dgr or sedang dgr…
a) “asal yg ko nak taw sgt…lantak aq la aq pndy mask ke…xpndai mask ke…apa ko kisah???(atau singkatannya ‘AKK??’)


    b)   ”erm..sy pndai gak la masak..sy mmg ska masak pon… hehehehe… (smbil mata terkebil-kebil n hati berkata,betul ke apa aq ckp ni??)
    
      c) ”I xska mask…eww…its makes my hand dirty…nnt tgn I kasar taw… Besides..2 kerja bibik I,tgu I jdi bibik la bru I blaja masak!”(atau lbih mmbwa mksd “no way!!!”)
d
    d) “xpe…t I nak kawin ngan ank raja… I nak kawin ngan adik Prince William 2…t I hired la tukg mask rmai2..so, I dapat la makn sdap tiap2 ari…OMG!!!sukanyer I!!!”


    e)  Atau… “erm…cik nak mkan ape??jmput la dtg umah sy…t sy msk sdap2 tuk cik” (muka penuh keikhlasan)


    f) Atau… “sy boleh masak ckit2 jew…stakat potong bawang 2 saya mmg dah pro sbb asik 2 je keje saya…haha..”


    j) “em…awak nak resepi ape??t sy leh je tlg catatkan”


   k)emm…sy xbaper pndai tp kalu yg rgkas2 boleh la…sbb sy xkawin lg kot..t sy dah kawin sy pro la…”


    l) “bakal suami sy chef,so xpe..dy leh masak untuk sy…”


  m) Or “no komen..sy xnak ckp pape sal ni.”


So, mna 1 anda???haha…

0 Response to "Ada Aku Kisah Ko Pandai Ke x???"

Post a Comment