xtaw nak boh tjuk pe daa...

Posted by hudhud cool , Wednesday, January 25, 2012 8:49 AM


itu ari...after exam...disebabkan tiket blik penang aq lmbt beli, maka...aq dgn jayanya telah mengangkat diri mnjdi kaki lepak yg berjaya... aq g mlepak kat alamanda putrajaya ngan acifera, fatin zaza n adawiyah. kitorg g r tgk citer ni... memula igt cter hantu, so sume dah sdia nk jerit bila lampu kna tutup kan... 

tgk2 ni bukannyer citer antu...tp ni citer vampire ngan lycans aka srigala jadian la...tp hudoh lg... aq pon xtaw gak...sejak citer twilight kuar ni...sume pengarah kat dunia ni pon ak wat citer sal dua makhluk aneh plus obiesly xwujud nih...tp aq layan jgak r...sbb sound effect ngan teknik action dorg mmg power giler... lagipon jalan citer dy menarik. n laki vampire tu ensem~ awwrrr....tergoda taw ngan mata biru dy...uuuu...(ee....gatal la awak niey...) aq sgt suka bila dorg nk bunuh2 org ni... tp ini x bererti jiwa aq yg tulus mulus ni pon suka darah2 segala ye adik2...

aq sebenarnya nak jgk tgk pengarah2 filem kat mlaysia ni wat muvie yg wallaweiihhh cemni kan,kan,kan?? sbb bru la aq bleh melopong depan tv and berkata, "caya la beb...lu mg rock n roll laaaa...amagoshhhhh!!!!" sbb spnjg aq kat depan pwgm yg tersrgam indah tu...aq asik menjerit dan menjerit dan mata aq cam x berkelip lgsg tgk skrin besar kat depan tu haa... (ptut la kgkawan aq pgil aq skrin maniac...huhu...) pastu bila kuar je pwagam, aq trus ngantok cam baru laps wrestling dgn gajah terbesar kat asia tenggara... betapa letihnya aq... ewaahhh~

haaa....tu je la aq nak merepek arini after lme x jengah blog aq sbb exam ritu...exam gua mmg susah wa ckp lu... sume org yg bca blog ni hatta menyinggah skalipon haruslah anda berdoa untuk kejayaan sy... trimas...adios...gua chow dlu suma...

2 Response to "xtaw nak boh tjuk pe daa..."

nabiela Says:

lu pon kene doa utk guwaa huda..sob3..hahahah

hudhud cool Says:

hahahaha....salu doa tok kgkwan...ekekeeke...

Post a Comment